upload control in xul doesn't appear

RESOLVED FIXED

Status

Core Graveyard
XForms
RESOLVED FIXED
10 years ago
10 months ago

People

(Reporter: aaronr, Assigned: aaronr)

Tracking

({fixed1.8.0.12, fixed1.8.1.4})

Trunk
x86
All
fixed1.8.0.12, fixed1.8.1.4

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(1 attachment)

1.05 KB, patch
surkov
: review+
Doron Rosenberg (IBM)
: review+
Details | Diff | Splinter Review
(Assignee)

Description

10 years ago
In XUL on trunk, the xforms upload control doesn't appear.

This is due to an error that occurs when we try to resolve entities for the button labels.  Looks like we forgot to include the DTD file in xforms-xul.xml.

Testcase: https://bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?id=257472
(Assignee)

Comment 1

10 years ago
Created attachment 258853 [details] [diff] [review]
patch
Attachment #258853 - Flags: review?(surkov.alexander)
(Assignee)

Updated

10 years ago
Attachment #258853 - Flags: review?(doronr)

Updated

10 years ago
Attachment #258853 - Flags: review?(surkov.alexander) → review+

Updated

10 years ago
Attachment #258853 - Flags: review?(doronr) → review+
(Assignee)

Comment 2

10 years ago
checked into trunk
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago
Resolution: --- → FIXED
Whiteboard: xforms-to-branch
(Assignee)

Updated

10 years ago
Whiteboard: xforms-to-branch → xf-to-branch
(Assignee)

Comment 3

10 years ago
checked into 1.8 branch on 2007-04-12
checked into 1.8.0 branch on 2007-04-16
Keywords: fixed1.8.0.12, fixed1.8.1.4
Whiteboard: xf-to-branch
Product: Core → Core Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.