Closed Bug 375049 Opened 13 years ago Closed 13 years ago

Setup Mozilla europe site and cms

Categories

(mozilla.org Graveyard :: Server Operations, task, major)

task
Not set
major

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: clouserw, Assigned: oremj)

Details

I've patched the mozilla-europe site and CMS so they'll run on our systems.  Right now they're setup on dm-cms01, and they're ready to be pushed to a "production" area.  

I've written instructions for doing this here:

http://people.mozilla.org/~clouserw/docs/moz-eu/setup-moz-eu.html

They're kind of complicated/frustrating, so I'd be happy to help if I can.

Thanks.
OS: Other → All
Assignee: server-ops → oremj
sm-cms01 (dev box) has been migrated and dm-cms01 is up and ready for the install.
If it is not too hard can we set this up to use HTTPS before we proceed.
I can't get to svn.mozilla.org on port 443 from sm-cms01 (10.2.76.15).  Port 80 works fine...
mrz will you please open that up.
I'm bumping the severity on this, because I can't test the code without it.
Severity: normal → major
Access granted !

(In reply to comment #2)
> If it is not too hard can we set this up to use HTTPS before we proceed.
> 

Code is patched for WebDAV support.  Should be the same setup (minus the ssh trickery).  Replace 'svn+ssh' with 'https' in the config, and make sure everything that used to be checked out with svn+ssh is using https instead.
Things look a little funky.  I have set these up at 
dm-cms01.mozilla.com and europe.dm-cms01.mozilla.com. 

I'm also not sure what to put in STAGE_URL.
All setup!
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 13 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: mozilla.org → mozilla.org Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.