Closed Bug 395445 Opened 13 years ago Closed 13 years ago

Tag and Star icon both show for Location bar entries

Categories

(Firefox :: Address Bar, defect)

defect
Not set

Tracking

()

VERIFIED FIXED
Firefox 3 alpha8

People

(Reporter: marcia, Assigned: moco)

Details

Attachments

(2 files)

Attached image Screenshot of issue
Seen using Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X; en-US; rv:1.9a8pre) Gecko/2007090704 Minefield/3.0a8pre. In this instance I was using an existing Minefield only profile.

STR:
1. Visit espn.go.com
2. Click twice on the star icon in the URL bar. Add a "sports" tag.
3. Go to the URL bar type "sports"
4. Observe attached screenshot. I get a both icons showing with espn.

It is possible that in an earlier Minefield session I may have clicked on the star icon only. But in my initial session this AM when I was testing I saw this behavior with several sites. In some instances I was using the "Add bookmark" command to tag instead of clicking on the star icon directly.

Testing the above steps with a fresh profile does not show this behavior.
Flags: in-litmus?
> Testing the above steps with a fresh profile does not show this behavior.

I see this with a fresh profile, looking into it, thanks marcia for catching this!
Assignee: nobody → sspitzer
Status: NEW → ASSIGNED
OS: Mac OS X → All
Hardware: PC → All
Target Milestone: --- → Firefox 3 M8
Comment on attachment 280121 [details] [diff] [review]
patch, thanks for the catching this marcia

looks ok, r=me.
Attachment #280121 - Flags: review?(dietrich) → review+
Comment on attachment 280121 [details] [diff] [review]
patch, thanks for the catching this marcia

seeking approval for m8
Attachment #280121 - Flags: approval1.9?
Attachment #280121 - Flags: approval1.9? → approval1.9+
fixed, thanks again to marcia for catching this so quickly.

Checking in toolkit/components/places/src/nsNavHistoryAutoComplete.cpp;
/cvsroot/mozilla/toolkit/components/places/src/nsNavHistoryAutoComplete.cpp,v  <
--  nsNavHistoryAutoComplete.cpp
new revision: 1.20; previous revision: 1.19
done
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 13 years ago
Resolution: --- → FIXED
verified fixed using Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X; en-US; rv:1.9a8pre) Gecko/2007090804 Minefield/3.0a8pre. I verified with a new profile using several different combinations of adding tags (From Bookmarks Menu, from location bar).
Status: RESOLVED → VERIFIED
Litmus Triage Team: stephend, let me know if you want to write this one or I can cover as well.
(In reply to comment #7)
> Litmus Triage Team: stephend, let me know if you want to write this one or I
> can cover as well.

Got it: http://litmus.mozilla.org/show_test.cgi?id=4681

in-litmus+

Thanks for logging the bug with a nice testcase, Marcia (and for verifying!)
Flags: in-litmus? → in-litmus+
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.