Closed Bug 414923 Opened 14 years ago Closed 14 years ago

Dual button shows "Back" text regardless of setting

Categories

(Firefox :: Theme, defect)

x86
Windows XP
defect
Not set
normal

Tracking

()

VERIFIED INVALID

People

(Reporter: dean_tessman, Unassigned)

References

Details

(Keywords: qawanted, regression)

Attachments

(2 files)

1. Customize toolbars
2. Change the value of Show to "Icons"

Expected Results: no text under buttons

Actual Results: "Back" under back button, and nothing under forward.  See attachment.
Attached image screenshot
Flags: blocking-firefox3?
Target Milestone: --- → Firefox 3 beta3
Blocks: 386228
Assignee: dao → nobody
Component: Toolbars → Theme
QA Contact: toolbars → theme
Assignee: nobody → dao
WFM, need better steps to reproduce this.
Assignee: dao → nobody
Keywords: qawanted, regression
Hrm... works OK for a new profile.  Now I see, though, that the new profile has the funky, connected buttons, but the old profile has the old buttons that you see in the attachment.  Same for Refresh and Stop.  Do I have to do something to flush my image cache?
The icons aren't connected in the small icon mode.
Attached image large icon mode
Ah, that explains the different images.  OK, here it is in large icon mode.
So, do you have better steps to reproduce? Any toolbar-related extensions or userChrome.css customizations?
Heh.  Can we forget this whole thing...?  I had a style set via Stylish called Fitts's Back Button.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 14 years ago
Resolution: --- → INVALID
Flags: blocking-firefox3?
Target Milestone: Firefox 3 beta3 → ---
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.