winxp talos boxes lose settings on reboot

RESOLVED FIXED

Status

Release Engineering
General
P3
normal
RESOLVED FIXED
10 years ago
4 years ago

People

(Reporter: alice, Assigned: alice)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

194.62 KB, application/x-zip-compressed
Details
(Assignee)

Description

10 years ago
After a reboot we lose the following settings on winxp talos machines:

- throttling needs to be reset to 50% 
- buildbot slave does not auto restart
(Assignee)

Comment 1

10 years ago
These machines also need to auto-login on reboot.
(Assignee)

Updated

10 years ago
Component: Testing → Release Engineering
Priority: -- → P3
Product: Core → mozilla.org
Version: unspecified → other
QA Contact: testing → release
(Assignee)

Updated

10 years ago
Assignee: anodelman → nobody
(Assignee)

Comment 2

9 years ago
Also need to have patch in bug 420216 for proper process killing on failure.
(Assignee)

Updated

9 years ago
Blocks: 447686
(Assignee)

Updated

9 years ago
Assignee: nobody → anodelman
(Assignee)

Comment 3

9 years ago
Created attachment 337977 [details]
rebootXP.zip

Installation instructions:

- turn off auto start on speedswitch

- grab rebootXP.zip, unzip in c:\
* run reboot.bat
* set up autologin (ensure it is for the mozqa account)
* remote reboot.bat (rm reboot.bat)

- attempt a reboot, does it start back up correctly?
* auto logged in?
* throttling correct?
* buildbot started?
(Assignee)

Updated

9 years ago
Depends on: 454692
(Assignee)

Updated

9 years ago
Depends on: 455053
(Assignee)

Updated

9 years ago
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

8 years ago
Component: Release Engineering: Talos → Release Engineering
Product: mozilla.org → Release Engineering
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.