Closed Bug 423850 Opened 14 years ago Closed 14 years ago

need a new VM for fx-linux-1.9-slave1

Categories

(Release Engineering :: General, defect, P1)

defect

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: bhearsum, Assigned: rhelmer)

Details

For whatever reason, possibly related to bug 423809, fx-linux-1.9-slave1 decided to corrupt it's / partition very badly. /etc/inittab is corrupt, /bin doesn't exist anymore -- it's broken. We need to replace it with a new VM.
Assignee: nobody → bhearsum
Component: Build & Release → Release Engineering: Maintenance
Priority: -- → P1
Status: NEW → ASSIGNED
I'm cloning a new VM for this right now.
Alright, I'm in the process of transferring data from the old /builds drive to the new one.
Rob, I'm not going to have time to finish this today -- the copying should be done (check the console in the VI client) -- feel free to finish it up if you want/have time.
(In reply to comment #3)
> Rob, I'm not going to have time to finish this today -- the copying should be
> done (check the console in the VI client) -- feel free to finish it up if you
> want/have time.

OK will do. Looks like the copy followed symlinks, so the recursive "mozilla.org" symlink in the FTP mirror filled up /build :)
Assignee: bhearsum → rhelmer
Status: ASSIGNED → NEW
I just reinstalled buildbot and tinderbox (an excuse to test bug 397554 !), I don't think there's anything we need from the old /builds.

slave is up and running.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 14 years ago
Resolution: --- → FIXED
QA Contact: build → release
Component: Release Engineering: Maintenance → Release Engineering
Product: mozilla.org → Release Engineering
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.