2 border-image reftests (solid color border-image) slightly off on Mac

RESOLVED FIXED

Status

()

Core
Graphics
RESOLVED FIXED
10 years ago
9 years ago

People

(Reporter: dbaron, Unassigned)

Tracking

({fixed1.9.1})

Trunk
PowerPC
Mac OS X
fixed1.9.1
Points:
---
Bug Flags:
in-testsuite +

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [fixed1.9.1b3], URL)

Two of the border-image reftests, layout/reftests/border-image/solid-image-1.html and solid-image-2.html show up slightly off on Mac, because a 1-pixel wide strip at the left edge of the top-center segment ends up very slightly too light.  In solid-image-2.html this only happens at some widths.

This may be related to bug 371316 (which I'm not sure was ever really fixed).
Flags: in-testsuite+
Blocks: 448121
No longer blocks: 448121

Comment 1

10 years ago
The third patch in bug 455364 changes us over to client-side image scaling for all components of a border-image on all platforms; this appears to resolve the bug (solid-image-1, -2, -2a all went to UNEXPECTED-PASS on Mac when it was landed) and logically should resolve it (as described, sounds like an issue with hardware scaling).  I'm provisionally taking the fails-if()s out of reftest.list as part of my next revision of that patch.
Depends on: 455364

Updated

10 years ago
No longer depends on: 455364
This was fixed (some time ago) by bug 455364 for both trunk and 1.9.1.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Keywords: fixed1.9.1
Resolution: --- → FIXED

Updated

9 years ago
Whiteboard: [fixed1.9.1b3]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.