Closed Bug 472517 Opened 11 years ago Closed 11 years ago

[tracking bug] Buildbot slaves should reboot in a fully working state

Categories

(Release Engineering :: General, defect, P3)

x86
macOS
defect

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: bhearsum, Assigned: bhearsum)

References

Details

Attachments

(1 file)

In order to make maintenance a bit easier we should be able to reboot ANY Buildbot slave and have it come up with all of the proper configuration and automatically connect to its master.

This includes at least:
* Auto-starting Buildbot slave
* Auto-starting Xvfb, metacity on Linux
* Making sure the resolution is correct on Windows/Mac
* Updating support doc
* Updating ref platform and ref platform doc

I'm co-opting a few older bugs to track platform-specific status.
Priority: -- → P3
No longer depends on: 428123
Anything left to do here? 

Also, I see dep.bugs for working on linux & mac slaves which are marked completed. Is there a dep.bug for working on win32 slaves?
Depends on: 428123
No longer depends on: 428123
Depends on: 428123
Dep bugs are done, this bug is FIXED.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 11 years ago
Resolution: --- → FIXED
Apparently I only ever added it to the staging one...which gets recloned from time to time, so it's not even there anymore..This should fix all the failed 'maybe rebooting' steps.
Attachment #371870 - Flags: review?(catlee)
Attachment #371870 - Flags: review?(catlee) → review+
Comment on attachment 371870 [details] [diff] [review]
add count_and_reboot.py to the tools repo

changeset:   255:ed42c207ce7e
Attachment #371870 - Flags: checked‑in+ checked‑in+
Product: mozilla.org → Release Engineering
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.