If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

Fennec wants to save itself during first run

VERIFIED WORKSFORME

Status

Fennec Graveyard
General
--
critical
VERIFIED WORKSFORME
9 years ago
8 years ago

People

(Reporter: dougt, Unassigned)

Tracking

Trunk
x86
Windows Mobile 6 Professional

Details

(Reporter)

Description

9 years ago
During the first run, i see a save-as dialog.  The application wants to save "xulrunner.exe" from \bin\xulrunner.exe.
Does this happen in the emulator too? I don't see it in mine. Are you launching from fennec.exe?
(Reporter)

Comment 2

9 years ago
yes, i am launch from fennec.exe on the device.  It only happens on the first run. (that is, i deleted my profile, and reran fennec)
(Reporter)

Comment 3

9 years ago
The command lines that xulrunner.exe sees are:


 \bin\xulrunner\xulrunner.exe  \bin\application.ini 
 \bin\xulrunner\xulrunner.exe  \bin\xulrunner\xulrunner.exe
(In reply to comment #3)
> The command lines that xulrunner.exe sees are:
> 
> 
>  \bin\xulrunner\xulrunner.exe  \bin\application.ini 
>  \bin\xulrunner\xulrunner.exe  \bin\xulrunner\xulrunner.exe

That second one looks wrong :)
(Reporter)

Comment 5

9 years ago
okay, found the problem.  I fixed it in our patch queue and updated the related bug 465874.

What was happening was that we would call CreateProcessW with an image name of:

"\bin\xulrunner\xulrunner.exe"

and a command line of:

\bin\xulrunner\xulrunner.exe -env a=b|c=d

with the patch in 465874, this dialog no longer comes up.
For reasons that baffle me, windows mobile doesn't see that the image name and the first part of the command line are the same.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
heh, I don't see this for the last few months of testing
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.