TM: Running Test on Sun loop-test results in unresponsive script with MozMill installed

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Core
JavaScript Engine
RESOLVED WORKSFORME
9 years ago
7 years ago

People

(Reporter: aakashd, Unassigned)

Tracking

(Blocks: 1 bug)

Trunk
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

9 years ago
Build: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.1pre) Gecko/20090601 Shiretoko/3.5pre (.NET CLR 3.5.30729) ID:20090601044045

and

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.2a1pre) Gecko/20090601 Minefield/3.6a1pre (.NET CLR 3.5.30729) ID:20090601041706

When running the loop-test on any nightly (via any platform no matter jit is enabled or disabled), the script becomes unresponsive if MozMill is installed and enabled.

Steps to Reproduce:
1. Install and Enable MozMill.
2. Run the loop test via the URL.

Actual Results:
Script becomes unresponsive

Expected Results:
A results page with finish times should show.
Flags: wanted1.9.1?
That's crazy! I'll try to get a shark profile.
Not directly related to bug 469347. We should check first if this is a Mozmill problem.
No longer depends on: 469347
Flags: wanted1.9.1?
Brendan, is this Shark profile helpful to identify why we are so slow on the sunspider test when Mozmill is installed?
Which shark profile?  And which sunspider test?  The loop test in the URL isn't part of Sunspider, afaict.
Oh double sorry. I meant the loop test and further forgot to point to the shark profile. Here it is: http://mozilla.hskupin.info/mozmill.mshark
WFM on current trunk and the MozMill 1.5.5 extension installed.
Blocks: 467263
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.