failing to play ANY flash videos of any sort on various websites

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

RESOLVED INCOMPLETE
9 years ago
2 years ago

People

(Reporter: chrisagriffiths, Unassigned)

Tracking

3.5 Branch
x86
Windows Vista
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2011-2-25])

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-GB; rv:1.9.1) Gecko/20090616 Firefox/3.5 (.NET CLR 3.5.30729)
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-GB; rv:1.9.1) Gecko/20090616 Firefox/3.5 (.NET CLR 3.5.30729)

when i log onto sites such as youtube and other non specific sites with flash videos on them, they load but will not play under circumstances.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.standard install of firefox 3.5rc2
2.run symantec antivirus professional
3.windows live messenger
Actual Results:  
videos would not play under any circumstances.

Expected Results:  
all of the above

tried firefox 3.5 rc2 on a clean install, same effect with any videos.
(Reporter)

Comment 1

9 years ago
i had got flash installed for you that 'may' say otherwise ;)
Version: unspecified → 3.5 Branch

Comment 2

9 years ago
What is your flash version in Firefox? 
http://www.adobe.com/software/flash/about/

If it is not 10.0.22.87 upgrade via the Adobe site.

Comment 3

9 years ago
I have confirmed this bug on iceweasel 3.0.14 on Debian squeeze (x64).
I have also found a work-around.
The bug:
1. install iceweasel, mplayer (from debian-multimedia.org), install flashplugin-nonfree
2. start iceweasel, go to youtube, etc, videos work fine.
3. log out of desktop
4. log into desktop, start iceweasel, goto youtube, no videos.
------------------------------------------------------------------
the cure:
1. login to desktop
2. as root, touch /usr/lib/flashplugin-nonfree/*
3. start iceweasel, go to youtube, etc, videos work fine.
4. follow steps 2 and 3 each time.
------------------------------------------------------------------
My 'permanent' solution:
1. add user to sudoers list (with power to run touch, at least)
2. modify the desktop icon for iceweasel by modifying command as follows:
   sudo touch /usr/lib/flashplugin-nonfree/*;/usr/bin/iceweasel
-----------------------------------------------------------------
--Dave
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.13 or later in safe mode or a fresh profile? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
Whiteboard: [CLOSEME 2011-2-25]
No reply from reporter, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 4 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.