If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

Firefox wouldn't start after upgrade to ver 3.5.2 on Win XP Home SP3

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Firefox
General
--
critical
RESOLVED WORKSFORME
8 years ago
7 years ago

People

(Reporter: RickH, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2010-12-01])

Attachments

(1 attachment)

2.71 KB, text/plain
Details
(Reporter)

Description

8 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.13) Gecko/2009073022 Firefox/3.0.13
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.13) Gecko/2009073022 Firefox/3.5.2

Firefox was up 2 secs and then stopped.   I tried everything from re-installing to deleting EVERY ref to mozilla and firefox on my machine with no diff.  I stopped firewall, uninstalled AD-Aware, still nothing, and finally went back to FF 3.0.13 which is working.

My desktop runs Win XP Pro 2002 SP2 and works fine with 3.5.2
My laptop runs Win XP Home 2002 SP3 and won't work with 3.5.2 only 3.0.13
ALL software on the 2 machine is the same except for antivirus,  Avast on desktop, AVG on laptop.

I tried looking at all the Win security stuff, but nothing seemed to be the cause.  


Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.  Install 3.5.2 with XP Home SP3
2.
3.
Actual Results:  
Firefox comes up for maybe 1 second and then disappears from task manager.  No idea what stops it. I could not find a log with any ref either.  System events shows nothing.
(Reporter)

Updated

8 years ago
Summary: Firefox wouldn't stat after upgradse to 3.5.2 → Firefox wouldn't start after upgrade to ver 3.5.2 on Win XP Home SP3
Please try http://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode
(Reporter)

Comment 2

8 years ago
Created attachment 393494 [details]
AVG contact

I contacted AVG who set up a bug fix.  I have gone through their detection process and uploaded files etc for them to analyze.  I will add  results or their findings when / if I gt them..

Rick H.
(Reporter)

Comment 3

8 years ago
I just uninstalled AVG 8.5 - everything  and then uninstalled ALL versions of FF including profile info.

Lastly I re-installed FF 3.5.2 and exactly the same result occurred.  FF starts for maybe 1-2 secs and then stops.  I have no ADDONS etc. sao I am presuming it is back into Mozilla court as a problem.....
(In reply to comment #0)
> User-Agent: Mozilla/5.0 (compatible; Windows NT 5.1; en-US; rv: 1.9.0.13)
> Gecko/2009073022 Firefox/3.0.13
> Construir Identificador: Mozilla/5.0 (compatible; Windows NT 5.1; en-US; rv: 1.9.0.13)
> Gecko/2009073022 Firefox/3.5.2
> 
> Firefox fue hasta 2 segundos y luego se detuvo. He intentado todo, desde volver a instalar
> a la supresión de ref CADA a Mozilla y Firefox en mi máquina sin esta. I
> dejó de firewall, desinstala Ad-Aware, todavía nada, y finalmente volvió a
> FF 3.0.13 que está trabajando.
> 
> Mi escritorio se ejecuta Win XP Pro 2002 SP2 y funciona bien con la 3.5.2
> Mi portátil funciona Win XP Pro 2002 SP3 y no funciona con 3.5.2 sólo 3.0.13
> Todo el software en el equipo del 2 es la misma a excepción de antivirus, Avast en
> de escritorio, el portátil de AVG.
> 
> Traté de mirar todo el material de seguridad Win, pero nada parecía ser el
> causa.
> 
> 
> Reproducibles: Siempre
> 
> Pasos para reproducir:
> 1. 3.5.2 Instalación con XP Home Service Pack 3
> 2.
> 3.
> Los resultados reales:
> Firefox llega para quizá 1 segundo y luego desaparece del administrador de tareas. No
> idea de lo que lo detiene. No pude encontrar un registro con cualquier ref bien. Los sucesos del sistema
> no muestra nada.
Reporter, please retest with Firefox 3.6.12 or later in a fresh profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). Also update your plugins (flash, adobe reader, java, quicktime, silverlight, etc.) Go to the developer's website and download the latest version from there. If you no longer see this issue, please close this bug as RESOLVED, WORKSFORME. If you do see the bug, please post a comment.
Whiteboard: [CLOSEME 2010-12-01]
(Reporter)

Comment 6

7 years ago
Installed 3.6.12 over 3.5.2 and it started up with my original profile.  Stopped and started it several times and all seems fine.

Many thanks. Its been a long wait.

Rick H.

Updated

7 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.