Page gets blank while I click on hyperlink on page.

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

--
major
RESOLVED INCOMPLETE
10 years ago
8 years ago

People

(Reporter: anil.naugain, Unassigned)

Tracking

3.5 Branch
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2011-2-25])

(Reporter)

Description

10 years ago
User-Agent:       Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.5.21022; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)
Build Identifier: 3.5.2

Page gets blank after I click on a hyper link to reload the page with new data.
But If I switch to view source page source code mode.. It displays the complete generated page in the source.

I have tried the same application on FireFox version 3.0.13, Everything is running very smooth and as expected.



Reproducible: Always




Additional Info:
================
We are using .net 3.5, jQuery and TinyMCE Editor for our application.
Have you already tried basic troubleshooting like:

- Firefox's safe-mode to exclude extension/theme problems
- a new profile
- a reinstall in a new empty folder

http://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/en-US/kb/Basic+Troubleshooting#Make_a_new_profile
Version: unspecified → 3.5 Branch

Comment 2

9 years ago
I have very similar problem.

Usage scenario:

-click on hyperlink and open URL in new tab
-new tab displays all data correctly
-tab the contains URL to open new tab is now completely blank
--URL displayed and no loading of new data occurs
--cannot right click tab
--only work around is to "reload" tab to see the page again

Version: 3.5.7

My test case:
--i have a package coming from ecost.com
--i click on the UPS tracker URL
--the page opens in a new tab and i look at it
--the ecost.com page is now blank when i go back to it

What have i tried?
--a complete reinstall into the same folder with all of my settings intact
--it's definitely not my theme but could be some other add-on that i have

Details:
Application: Firefox 3.5.7 (20091221164558)
Operating System: WINNT (x86-msvc)
- AI Roboform Toolbar for Firefox 6.9.98
- CLEO 4.3
- DigitalPersona Extension 5.0.0.3790
- Extension List Dumper 1.14.4
- FEBE 6.3.2
- Google Toolbar for Firefox 6.1.20091119W
- Java Console 6.0.15
- Java Console 6.0.16
- Java Console 6.0.17
- Microsoft .NET Framework Assistant 1.1
- Move Media Player 7
- RealPlayer Browser Record Plugin 1.0
- ReloadEvery 3.6.2
- Search Settings Plugin 1.2.2
- Skype extension for Firefox 2.2.0.102(Disabled)

Comment 3

9 years ago
This problem is really bothering me.  So much so, I found some free screen capture software and uploaded two examples.  I hope these examples better describe/demonstrate the issue.  I have no idea how to fix this since I am a newb programmer...

Here are the URLs...

http://www.screencast.com/t/YmNlYjc5N

http://www.screencast.com/t/NmNmNmM5MW

Comment 4

9 years ago
I see that this is still hanging and really isn't a high priority.  With that, I want to add information as I come across it.

I recently discovered that I could start firefox in safe mode...so I did.

Upone starting in safe mode, firefox behaves normally when I switch between tabs.

So, it's definitely one of my add ons...don't know which one yet.
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.13 or later in safe mode or a fresh profile? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
Whiteboard: [CLOSEME 2011-2-25]

Comment 6

8 years ago
I would close this mammajamma.
This bug has had the CLOSEME tag for several weeks and the date in the tag is far gone. If the reporter can still see this issue, Please retest with Firefox 3.6.x or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). Then please remove the closeme tag in the whiteboard, mark the bug against the proper version and comment on the bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.