Download (throbber) continues after theme is downloaded

VERIFIED WORKSFORME

Status

P3
normal
VERIFIED WORKSFORME
18 years ago
3 years ago

People

(Reporter: mdentrem, Assigned: slogan)

Tracking

Dependency tree / graph

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

18 years ago
Get new themes brings me to a website where I can choose a theme and download.
The theme is downloaded but the download continues. The status bar says "Sending
request to: x.themes.org"

Comment 1

18 years ago
The text doesn't ever changed from Document Done here - BUT the throbber
continues throbbing after the theme is downloaded and installed and the stop
button is still active (i.e. prepared to stop the loading). Linux 091908.

Comment 2

18 years ago
Build 091908 on Win98.  Theme does install, but throbber continues to, well, 
throb.  The thinice theme does look pretty nice and that's the one I downloaded 
to test.

Comment 3

18 years ago
Alright moving OS to All, updating summary. Reporter: can you confirm in the
latest build that the status bar still says "Sending request to: x.themes.org"?
Or are you in fact seeing the problems myself and blockcipher@yahoo.com are?
Themes *might* not be the correct component.
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
OS: Linux → All
Summary: Download continues after theme is downloaded → Download (throbber) continues after theme is downloaded
(Reporter)

Comment 4

18 years ago
The problem no longer exists in the build 2000091906.

The progress meter does not show progress when downloading when using the
thin-ice theme, but it did when the classic theme was used. I'm not sure if this
is a bug as I do not know if that must be implemented by the theme or if the
theme automatically gets the functionality built-in. I'm using the fore
mentioned Linux build.

Comment 5

18 years ago
Sending to Dan based on recommendation of Don.  I don't really understand this bug and 
Don thought dveditz would be a good starting point.
Assignee: hangas → dveditz
This shared dialog is generated by the XPInstall back end, so changing 
component to match.
Component: Themes → Installer: XPInstall Engine

Updated

18 years ago
Blocks: 39310

Comment 7

17 years ago
Nominating.
Assignee: dveditz → syd
Keywords: nsbeta1

Updated

17 years ago
Blocks: 104166
(Assignee)

Updated

17 years ago
Keywords: nsbeta1
(Assignee)

Updated

17 years ago
Keywords: nsbeta1+
Target Milestone: --- → mozilla0.9.8
(Assignee)

Comment 8

17 years ago
Steps to reproduce, or some indication if this bug is fixed or worksforme from
someone who can test with a nightly.
Keywords: nsbeta1+
(Assignee)

Updated

17 years ago
Keywords: nsbeta1 → nsbeta1-
Target Milestone: mozilla0.9.8 → ---
(Assignee)

Updated

17 years ago
Status: NEW → ASSIGNED
Target Milestone: --- → mozilla0.9.9

Comment 9

17 years ago
The 099 milestone is gone.  Please retarget.
Target Milestone: mozilla0.9.9 → ---
(Reporter)

Comment 10

17 years ago
Seems fixed to me.

Comment 11

16 years ago
WFM on 1.3- I suggest we close this one.

Comment 12

16 years ago
wfm
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 13

16 years ago
verified
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Core → Core Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.