Last Comment Bug 514994 - Deploy addons.mozilla.org / Amsterdam ZXTM
: Deploy addons.mozilla.org / Amsterdam ZXTM
Status: VERIFIED FIXED
09/17/2009
:
Product: mozilla.org Graveyard
Classification: Graveyard
Component: Server Operations (show other bugs)
: other
: All Other
: -- minor (vote)
: ---
Assigned To: Jeremy Orem [:oremj]
: matthew zeier [:mrz]
:
Mentors:
Depends on: 514910 514998
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-09-06 21:53 PDT by matthew zeier [:mrz]
Modified: 2015-03-12 08:17 PDT (History)
7 users (show)
mzeier: needs‑downtime+
See Also:
QA Whiteboard:
Iteration: ---
Points: ---


Attachments

Description matthew zeier [:mrz] 2009-09-06 21:53:37 PDT
addons.mozilla.org is staged behind 63.245.213.91 in Amsterdam.  Bug for tracking deployment.
Comment 1 Stephen Donner [:stephend] 2009-09-08 09:50:51 PDT
mrz, what timeframe (realistically) would you need this by?
Comment 2 matthew zeier [:mrz] 2009-09-08 10:23:49 PDT
Best case next week.  Worst case by the end of the month - it's tied into a Q3 goal.
Comment 3 Stephen Donner [:stephend] 2009-09-10 15:57:52 PDT
Just started testing this, found a bug:

1. Load https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/
2. Click on "Log in", which loads https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/users/login?to=en-US%2Ffirefox%2F
3. Log in
4. You're now returned to https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/, but it's not reflecting the logged-in status, until you force a hard-refresh
Comment 4 matthew zeier [:mrz] 2009-09-16 01:15:41 PDT
oremj, cookie caching?
Comment 5 matthew zeier [:mrz] 2009-09-16 01:18:36 PDT
i goofed - didn't apply any of the cache rules in amsterdam.  donner, test again?
Comment 6 Stephen Donner [:stephend] 2009-09-16 01:48:26 PDT
(In reply to comment #5)
> i goofed - didn't apply any of the cache rules in amsterdam.  donner, test
> again?

I can still reproduce comment 3 -- it's not too soon to try, right?  I can work with you tomorrow (today, really!) on this.
Comment 7 Jeremy Orem [:oremj] 2009-09-16 10:18:13 PDT
I think this should work now. Make sure you clear your browser cache.
Comment 8 Stephen Donner [:stephend] 2009-09-16 11:44:33 PDT
(In reply to comment #7)
> I think this should work now. Make sure you clear your browser cache.

This is working fine, and I tested uploading an add-on, too; good to go from QA.
Comment 9 Daniel Einspanjer [:dre] [:deinspanjer] 2009-09-16 16:03:24 PDT
I just commented on bug 515295 comment #4 regarding log files.  The dependency chain for that bug is convoluted so I want to make sure the question gets answered before we go live.
Comment 10 matthew zeier [:mrz] 2009-09-17 21:29:20 PDT
This is live.  To revert, change DNS to 63.245.209.91.
Comment 11 Stephen Donner [:stephend] 2009-09-22 11:34:08 PDT
Verified FIXED -- it's hot.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.