please take an image of bm-xserve21

RESOLVED FIXED

Status

mozilla.org Graveyard
Server Operations
RESOLVED FIXED
8 years ago
3 years ago

People

(Reporter: bhearsum, Assigned: phong)

Tracking

other
x86
Mac OS X
Bug Flags:
needs-downtime +

Details

(Reporter)

Description

8 years ago
Now that we've got the issues with the mini ref image worked out we'd like to get one taken of an xserve, too. It's all ready to go. Please take it from bm-xserve21 call it 'bm-xserve-build-ref'.
(Assignee)

Comment 1

8 years ago
Can we schedule a downtime for this tomorrow?
Assignee: server-ops → phong
Flags: needs-downtime+
Flags: colo-trip+
(Reporter)

Comment 2

8 years ago
It's ready to go already - no need for a downtime. Turn it off whenever you're ready.
(Assignee)

Comment 3

8 years ago
bm-xserve-build-ref image taken.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 4

8 years ago
Did you turn bm-xserve21 back on? I can't reach it by ssh.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
(Assignee)

Comment 5

8 years ago
should be online again.  i forgot to plug the network cable back in.

[phong@boris ~]$ ping bm-xserve21.build
PING bm-xserve21.build.mozilla.org (10.2.71.159) 56(84) bytes of data.
64 bytes from bm-xserve21.build.mozilla.org (10.2.71.159): icmp_seq=1 ttl=64 time=0.597 ms
64 bytes from bm-xserve21.build.mozilla.org (10.2.71.159): icmp_seq=2 ttl=64 time=0.299 ms
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago8 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: mozilla.org → mozilla.org Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.