Closed Bug 533543 Opened 12 years ago Closed 12 years ago

Places Branch not building, testing, etc

Categories

(Release Engineering :: General, defect, P2)

defect

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: dietrich, Assigned: nthomas)

Details

Attachments

(1 file)

Marco did a merge, and nothing happened on the waterfall:

http://tinderbox.mozilla.org/showbuilds.cgi?tree=Places
Looks like builds are appearing on the tree for revision 4aad3da00bff. The talos master needs some love, hopefully just a reconfig to recreate the directories for the places builders.
Chris AtLee did all the work here - forcing builds and fixing the talos master. The current state is the build master checking for changes since 4aad3da00bff, linux build finished and talos jobs are running, mac and win32 builds still running.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 12 years ago
Resolution: --- → FIXED
Turns out we're sending talos results to the MozillaTest tree, oops. Patch coming.
Assignee: nobody → nrthomas
Status: RESOLVED → REOPENED
Priority: -- → P2
Resolution: FIXED → ---
Attachment #416663 - Flags: review?(catlee)
Attachment #416663 - Flags: review?(catlee) → review+
thanks for fixing this y'all. we're about to do a bunch of performance testing on this branch, so it's super helpful.
talos-master reconfiged by 11 PST, and triggered some more builds to verify. Please reopen if Talos doesn't appear on the Places tree.
Status: REOPENED → RESOLVED
Closed: 12 years ago12 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: mozilla.org → Release Engineering
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.