"Open Link in new Window" opened a "Clear Window" without any Infos! "Open link as a TAB" makes NO Problems!

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

--
major
RESOLVED INCOMPLETE
9 years ago
8 years ago

People

(Reporter: andreas, Unassigned)

Tracking

3.5 Branch
x86
Mac OS X
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2011-2-15])

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.6; de; rv:1.9.1.7) Gecko/20091221 Firefox/3.5.7 GTB6
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.6; de; rv:1.9.1.7) Gecko/20091221 Firefox/3.5.7 GTB6

The Problem is not only the "Funktion" "Open Link in a new Window", the Problem ocours too if i make a Klick on a Picture to make it bigger or else.

For example on "www.amazon.de" at the click on a Product-Label to make it bigger.
Its opened here a little New Windows without any Contens! 


Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
Two different things to try it...

1.Go to the "Help" Menue and select The Version Infos.
2.Make a right click on the mouse over any Link
3.Choose "Open Link in a new Window"
---> the Window ist clear 
4. If you Choose "Open Link in a new TAB"
---> The new Tab is opening and the Contens is normaly.

Second at www.amazon.de
1. Go to www.amazon.de and choose any artikle
2. press on the Article-Picture with the left Mouse Button
--> it was opened a clear Windows without contens.
Take an other Browser (Safari)
--> it was opened a litte Window with the Picture etc.
Actual Results:  
See above

Expected Results:  
see above

I installed any Add-ons:

Customize Google 0.76
Download Helper 4.6.5
FoxyProxy Standard 2.16.1 
Google Toolbar for Firefox 6.1.20091214M
Linkification 1.3.7
No Script 1.9.9.30
SkipScreen 0.3.20091214_AMO
Tor Button 1.2.3

Thats all...

The Bug is since a short time, i dont now when it ocours at the first time.
Could any AddOne produce the Failure??
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.13 or later in safe mode or a fresh profile? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles
Whiteboard: [CLOSEME 2011-2-15]
Version: unspecified → 3.5 Branch
No reply from reporter, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 4 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.