Server Not Found errors posting from non-friendly URLS on mobile.s-s

VERIFIED FIXED in 1.5.2

Status

support.mozilla.org
Mobile
VERIFIED FIXED
8 years ago
8 years ago

People

(Reporter: jsocol, Assigned: jsocol)

Tracking

unspecified
1.5.2

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

Comment hidden (empty)
(Assignee)

Updated

8 years ago
Depends on: 522138
(Assignee)

Comment 1

8 years ago
This is similar to bug 522138, but the fix is not the same, so I'm filing a new patch that also fixes one missed urlencode().
No longer depends on: 522138
Summary: Merge bug 522138 - Posting from a non-friendly URL results in server not found - to mobile → Server Not Found errors posting from non-friendly URLS on mobile.s-s
(Assignee)

Updated

8 years ago
No longer blocks: 544302
Target Milestone: --- → 1.5.2
(Assignee)

Comment 2

8 years ago
Created attachment 425882 [details] [diff] [review]
gets the right locale when posting from a forum view

Here it is. Adds {} around a condition and makes the locale fall back to en-US. Also urlencodes a locale in comments.php
Attachment #425882 - Flags: review?(paulc)
Attachment #425882 - Flags: review?(paulc) → review+
Comment on attachment 425882 [details] [diff] [review]
gets the right locale when posting from a forum view

WFM, tested before + after.
(Assignee)

Comment 4

8 years ago
r61959.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → FIXED
Did not find any more 'Server Not Found' errors when posting on forums. We did not find any non-friendly URL's though to post on.

Verified, FIXED.
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.