having problems with colors to images on certain sites.

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

RESOLVED INCOMPLETE
9 years ago
8 years ago

People

(Reporter: xuntouch, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [CLOSEME 2011-1-30], URL)

(Reporter)

Description

9 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2) Gecko/20100115 Firefox/3.6
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2) Gecko/20100115 Firefox/3.6

I reformatted windows, and when i installed mozilla 3.6, i went to my site (clandemised.org) and noticed the images in my headers logo were messed up (view scn shot here: http://clandemised.org/pcw/images/gallery/1/mff%203.6.JPG ), i uninstalled mozilla, and installed an older version and had the image load the way it is suposed to look (view scn shot here: http://clandemised.org/pcw/images/gallery/1/mff%201.0.6.JPG )

Reproducible: Always
(Reporter)

Comment 1

9 years ago
if i try updating from version 1.0.6, to a newer version, i get the same result.
Reporter, are you still seeing this issue with Firefox 3.6.13 or later in safe mode? If not, please close. These links can help you in your testing.
http://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles

You can also try to reproduce in Firefox 4 Beta 8 or later, there are many improvements in the new version, http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html
Whiteboard: [CLOSEME 2011-1-30]
No reply, INCOMPLETE. Please retest with Firefox 3.6.13 or later and a new profile (http://support.mozilla.com/kb/Managing+profiles). If you continue to see this issue with the newest firefox and a new profile, then please comment on this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.