[d2d] Download manager's bottom bar is solid black instead of glassy

RESOLVED FIXED

Status

()

RESOLVED FIXED
9 years ago
8 years ago

People

(Reporter: u88484, Unassigned)

Tracking

Trunk
x86
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

9 years ago
Created attachment 436476 [details]
Screenshot

The download manager's bottom bar is a solid black instead of glassy.  When d2d is disabled, the aero glass effect is correctly applied to aforementioned area.

See attached screenshot comparing without and with d2d enabled.
(Reporter)

Comment 1

9 years ago
CC'ing Bas as this deals with d2d being enabled

Comment 2

9 years ago
This does not appear to be an issue on WinXP. Vista/7 only?

Comment 3

9 years ago
Forgot to add: My system is older and not capable of the advanced features like d2d (I don't believe).
Another ATI vs Nvidia issue ?  My ATI HD3200 on-board video does not exhibit the problem, its OK either way:  dw/d2d on/off.

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.3a4pre) Gecko/20100401 Minefield/3.7a4pre ID:20100401030256
(Reporter)

Comment 5

9 years ago
I am using a Nvidia card.
I see it on my ATI Card though (X1300 mobility I think).

Comment 7

9 years ago
OK both ways, d2d/dw on or of, Win7 64bit, ATI HD 5870

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.3a4pre) Gecko/20100401 Minefield/3.7a4pre Firefox/3.6.2 - Build ID: 20100401051847
(In reply to comment #5)
> I am using a Nvidia card.

Same here, using Nvidia 7050 / 610i, Win 7 RC 32bit, latest drivers I see a black bar in the download manager also with D2D and DW enabled.   I see transparent glass (border) otherwise with DW and D2D disabled.
This is part of the general glass aero bug, we're working to fix this. There's patches for most problems.

Updated

9 years ago
Depends on: 554874
This should be fixed.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Resolution: --- → FIXED
need to reopen, this is not fixed with the latest D2D fixes.
This still like an Nvidia issue maybe since I still see this and others do not.
(In reply to comment #12)
> This still like an Nvidia issue maybe since I still see this and others do not.

Hrm, I'm not seeing it, but it being a driver issue seems unlikely. Very strange.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.