N6 didn't start, only activation window show

VERIFIED MOVED

Status

P3
normal
VERIFIED MOVED
18 years ago
18 years ago

People

(Reporter: grgr, Assigned: leger)

Tracking

Details

(Reporter)

Description

18 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.76 [en] (Windows NT 5.0; U)
BuildID:    6.0.0.2000110801

Detailed Description:
N6 only start if I create a new profile. When I set SOCKS PROXY IP & PORT number 
nothing happen. Then I have to end proces netscape6.exe in  task manager. When I 
start N6 again, Activation screen appears & after 10-15 seconds the Activation 
screen 
disapears & nothing happens. This is the same like in PR3



Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.install NS6 final
2.when start define user - profile
3.set SOCKS PROXY
4.no page is displayed
5.end proces netscape6.exe in task manager
6. Win 2000

Comment 1

18 years ago
Bugs concerning Netscape 6 are not handled in bugzilla, unless they are
reproducible in Mozilla. Can you reproduce this with Mozilla?
Thank you,
Fabian.
This is not the place for Netscape 6 bugs.
Component: Browser-General → Netscape 6
Product: Browser → Derivatives
Version: other → unspecified
Forgot to reassign
Assignee: asa → leger
QA Contact: doronr → leger

Comment 4

18 years ago
Bug moved to http://bugscape.netscape.com/.

If the move succeeded, asa@mozilla.org will recieve a mail
containing the number of the new bug in the other database.
If all went well,  please mark this bug verified, and paste
in a link to the new bug. Otherwise, reopen this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago
Resolution: --- → MOVED

Comment 5

18 years ago
Imported 1 bug(s) from http://bugzilla.mozilla.org/,
  sent by asa@mozilla.org.

Bug http://bugzilla.mozilla.org//show_bug.cgi?id=60309 imported as bug 3340.
http://bugscape.netscape.com//show_bug.cgi?id=3340

The following problems were encountered creating bug 3340.
You may have to set certain fields in the new bug by hand.

The original reporter of this bug does not have
   an account here. Reassigning to the person who moved
   it here, asa@mozilla.org.
   Previous reporter was grgr@ribari.com.
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.