Closed Bug 603676 Opened 9 years ago Closed 9 years ago

Feedback UI is not initialized when Fennec is launched with an image URI

Categories

(Firefox for Android Graveyard :: General, defect)

ARM
All
defect
Not set

Tracking

(Not tracked)

VERIFIED FIXED

People

(Reporter: nhirata, Assigned: mbrubeck)

Details

Attachments

(2 files)

Mozilla/5.0 (Maemo;Linux armv71; rv:2.0b8pre)Gecko/20101012 Firefox/4.0b8pre Fennec/4.0b2pre
Mozilla/5.0 (Android; Linux armv71; rv2.0b8pre) Gecko/20101012 Firefox/4.0b8pre Fennec/4.0b2pre

1. Launch Fennec with an image URL, for example "fennec http://bit.ly/akf4Fn"
2. Open the tool panel by pressing the gear icon on the right toolbar.
3. go to the feedback panel

Expected: Feedback UI should be there
Actual: Feedback UI is not loaded.

Note:
1. another example of launching Fennec with an image URL (on Android):
a) make sure Android is not launched
b) make sure default browser is not set
c) open OS browser and go to http://people.mozilla.com/~nhirata/
d) open the link, when prompted use Fennec.
Flags: in-litmus?(nhirata.bugzilla)
Assignee: nobody → mbrubeck
Status: NEW → ASSIGNED
Attachment #482594 - Flags: review?(mark.finkle)
Attachment #482594 - Flags: review?(mark.finkle) → review+
http://hg.mozilla.org/mobile-browser/rev/3006ccf904f5
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 9 years ago
Resolution: --- → FIXED
verified:
Mozilla/5.0 (Maemo;Linux armv71; rv:2.0b8pre) Gecko/20101014 Firefox/4.0b8pre Fennec/4.0b2pre
Mozilla/5.0 (Android; Linux armv71; rv2.0b8pre) Gecko/20101014 Firefox/4.0b8pre Fennec/4.0b2pre
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.