Closed Bug 619436 Opened 9 years ago Closed 7 years ago

Intermittent failure in test_contextmenu.html | paste for command cmd_copyLink - got "", expected "http://mozilla.com/"

Categories

(Firefox :: General, defect)

x86
macOS
defect
Not set

Tracking

()

RESOLVED WORKSFORME

People

(Reporter: jdm, Unassigned)

References

Details

(Keywords: intermittent-failure)

http://tinderbox.mozilla.org/showlog.cgi?log=Firefox/1292438916.1292442079.16704.gz
WINNT 5.2 mozilla-central debug test mochitests-1/5 on 2010/12/15 10:48:36

s: win32-slave49
1735 ERROR TEST-UNEXPECTED-FAIL | /tests/browser/base/content/test/test_contextmenu.html | paste for command cmd_copyLink - got "", expected "http://mozilla.com/"
5390 ERROR TEST-UNEXPECTED-FAIL | /tests/content/base/test/test_bug166235.html | [SimpleTest/SimpleTest.js, window.onerror] An error occurred - uncaught exception: [Exception... "Component returned failure code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsITransferable.getTransferData]"  nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)"  location: "JS frame :: http://mochi.test:8888/tests/content/base/test/test_bug166235.html :: getClipboardData :: line 56"  data: no] at :0
28142 ERROR TEST-UNEXPECTED-FAIL | /tests/content/base/test/test_copypaste.html | [SimpleTest/SimpleTest.js, window.onerror] An error occurred - uncaught exception: [Exception... "Component returned failure code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsITransferable.getTransferData]"  nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)"  location: "JS frame :: http://mochi.test:8888/tests/content/base/test/test_copypaste.html :: getClipboardData :: line 93"  data: no] at :0
Mass marking whiteboard:[orange] bugs WFM (to clean up TBPL bug suggestions) that:
* Haven't changed in > 6months
* Whose whiteboard contains none of the strings: {disabled,marked,random,fuzzy,todo,fails,failing,annotated,leave open,time-bomb}
* Passed a (quick) manual inspection of bug summary/whiteboard to ensure they weren't a false positive.

I've also gone through and searched for cases where the whiteboard wasn't labelled correctly after test disabling, by using attachment description & basic comment searches. However if the test for which this bug was about has in fact been disabled/annotated/..., please accept my apologies & reopen/mark the whiteboard appropriately so this doesn't get re-closed in the future (and please ping me via IRC or email so I can try to tweak the saved searches to avoid more edge cases).

Sorry for the spam! Filter on: #FFA500
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 7 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Whiteboard: [orange]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.