"Yahoo pipes" does not work with the HTML5 parser unless the UA string is spoofed as IE

RESOLVED FIXED

Status

RESOLVED FIXED
8 years ago
4 years ago

People

(Reporter: alice0775, Unassigned)

Tracking

Details

(URL)

Comment hidden (empty)
(Reporter)

Comment 1

8 years ago
Build Identifier:
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0b9pre) Gecko/20101217
Firefox/4.0b9pre ID:20101217030324

"Yahoo pipes" does not work if HTML5.enable=true (default)

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Start Minefield with new profile
2. Create "Yahoo Pipes" and Saved
3. Run Pipes

Actual Results:
 "Yahoo pipes" does not work.

Expected Results:
"Yahoo pipes" should work.
Summary: "Yahoo pipes" does not work if HTML5.enable=true () → "Yahoo pipes" does not work if HTML5.enable=true (default)
(Reporter)

Comment 2

8 years ago
Error in Error console:

Warning: reference to undefined property S.type
Source file: http://yui.yahooapis.com/2.3.1/build/utilities/utilities.js
Line: 10

Warning: reference to undefined property $.a.descriptionColor
Source file: http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.info?_id=08bcac3d516ee2703276658bdab23dce
Line: 959

Warning: assignment to undeclared variable pipeListBadge
Source file: http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.info?_id=08bcac3d516ee2703276658bdab23dce
Line: 867
(Reporter)

Comment 3

8 years ago
Regression window:
Works:
http://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/5b4d16af6e6b
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.3a5pre) Gecko/20100502 Minefield/3.7a5pre ID:20100502160919
Fails:
http://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/3a7920df7580
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; WOW64; en-US; rv:1.9.3a5pre) Gecko/20100503 Minefield/3.7a5pre ID:20100503105056
Pushlog:
http://hg.mozilla.org/mozilla-central/pushloghtml?fromchange=5b4d16af6e6b&tochange=3a7920df7580
(Reporter)

Updated

8 years ago
Blocks: 373864
(Reporter)

Comment 4

8 years ago
It works if I set "general.useragent.override" to "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0)"

So Tech Evangelism?
(In reply to comment #4)
> It works if I set "general.useragent.override" to "Mozilla/4.0 (compatible;
> MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0)"
> 
> So Tech Evangelism?

Sending this over there.
Assignee: nobody → english-us
Component: HTML: Parser → English US
Product: Core → Tech Evangelism
QA Contact: parser → english-us
Target Milestone: mozilla2.0 → ---
Version: Trunk → unspecified
Summary: "Yahoo pipes" does not work if HTML5.enable=true (default) → "Yahoo pipes" does not work with the HTML5 parser unless the UA string is spoofed as IE
(Reporter)

Comment 7

8 years ago
Yahoo fixed the issue

Confirmed on
http://hg.mozilla.org/releases/mozilla-2.0/rev/6be9e31d01b4
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0) Gecko/20100101 Firefox/4.0 ID:20110318052756
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: Tech Evangelism → Tech Evangelism Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.