[Atom] HTML elements are not recognized when they have an explicit prefix

RESOLVED DUPLICATE of bug 324333

Status

MailNews Core
Feed Reader
RESOLVED DUPLICATE of bug 324333
7 years ago
4 years ago

People

(Reporter: Stéphane Bortzmeyer, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

7 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.1.16) Gecko/20101227 Iceweasel/3.5.16 (like Firefox/3.5.16)
Build Identifier: 3.0.11 Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.1.16) Gecko/20101227 Icedove/3.0.11

Because <html:p> is not recognized, everything ends in a paragraph.


Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Subscribe to http://www.bortzmeyer.org/feed-full.atom
2.Subscribe to http://www.rfc1149.net/tmp/atom.xml
3. 

The first feed uses content XHTML with explicit namespace prefixes, the second does not use prefixes. The first feed validates with every Atom validator.
Actual Results:  
The texts in the first case are in a single big paragraph.


Expected Results:  
It should recognize HTML elements even when they have an explicit prefix.

Here is a similar bug in Google Reader (now fixed): http://groups.google.com/group/google-reader-troubleshoot/browse_thread/thread/0b592d6496ed7607?pli=1

PS: I did not find a RSS or Syndication category in the Bugzilla for Thunderbird.
(Reporter)

Comment 1

7 years ago
These articles talk about similar (but NOT identical) problems:

http://golem.ph.utexas.edu/~distler/blog/archives/000793.html

http://plasmasturm.org/log/376/
Component: General → Feed Reader
Product: Thunderbird → MailNews Core
QA Contact: general → feed.reader

Updated

4 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Duplicate of bug: 324333
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.