Silverlight content does not render after on ASP.net postback call

RESOLVED FIXED

Status

()

Core
Plug-ins
RESOLVED FIXED
6 years ago
6 years ago

People

(Reporter: Sunil, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

551.54 KB, application/x-zip-compressed
Details
(Reporter)

Description

6 years ago
Unpack the attached zip file and copy to a server that enables ASP.Net. 
Type the address to the Default.aspx file on the server.
Click on the "Click me" button.

Expected Result: Silverlight content renders properly after clicking "Click me".
Result: Silverlight content doesn't render after clicking "Click me"

Additional details.
Bug repro's with
 - Win7 Ultimate SP1 + FF4Beta1/FF4Beta4  (JPN)
 - Vista Enterprise sp2 + FF4Beta1  (ENU)

Does not repro with
 - Win7 Ultimate + FF3.6.2/IE8  (JPN)

Updated

6 years ago
Assignee: nobody → joshmoz
(Reporter)

Comment 1

6 years ago
Created attachment 507587 [details]
Repro files

Comment 2

6 years ago
Nominating this so it gets triage. Should it be a blocker?
blocking2.0: --- → ?
As filed, this bug isn't really helpful. Can you maybe just provide a URL for the testcase, so that we don't have to set up an ASP.net server to reproduce? Can this be reproduced with static files, or is there something about this that requires a server?

Do you know what is actually failing? I don't think this blocks based on the current information.
blocking2.0: ? → ---
(Reporter)

Comment 4

6 years ago
The current repro steps require asp.net server as the repro page is authored to use asp.net server controls.
Can you provide a URL which repros so that we don't have to try and set one up?

Updated

6 years ago
Assignee: joshmoz → nobody
(Reporter)

Comment 6

6 years ago
We verified this issue with FF 4.0.1 and don't see the issue.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.