“e” accesskey in Library window not working after first usage

RESOLVED INACTIVE

Status

()

RESOLVED INACTIVE
8 years ago
4 months ago

People

(Reporter: timwi, Unassigned)

Tracking

Trunk
x86
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

8 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-GB; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-GB; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13

See STR

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Choose Bookmarks ⇒ Organise Bookmarks...
2. Select any of your bookmarks
3. Notice the “More” button at the bottom of the window. It has the “e” underlined. Press Alt+E.
Actual Results:  
Nothing happens.

Expected Results:  
Button is activated.

Comment 1

8 years ago
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2.15pre) Gecko/20110210 Namoroka/3.6.15pre

Works fine for me. Clicking "Alt+E" for the first time, the more button expands and there after clicking just "e" shrinks the "less" button.
(Reporter)

Comment 2

8 years ago
It does seem to work the first time, but afterwards it doesn’t. Pressing just “e” only works if you keep the focus on it; as soon as you tab away, it’s broken.

Updated

8 years ago
Version: unspecified → 3.6 Branch
It doesn't seem to work in a reliable way, the user should be able to predict the behavior.
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true

Comment 4

7 years ago
strange indeed. 
nothing in error console
Summary: “e” accesskey in Library window not working “e” accesskey in Library window not working → “e” accesskey in Library window not working after first usage “e” accesskey in Library window not working after first usage
Version: 3.6 Branch → Trunk

Comment 5

6 years ago
Hello,

This phenomenon has been reproduced in Firefox 13.
I tried in Safe-Mode, and then reproduce again.

Close and re-open the bookmarks, "Alt+E" works the first time, but afterwards it doesn’t.

When I was using the FF12, there was no problem.

Updated

6 years ago
Duplicate of this bug: 798817

Comment 7

4 months ago
Per policy at https://wiki.mozilla.org/Bug_Triage/Projects/Bug_Handling/Bug_Husbandry#Inactive_Bugs. If this bug is not an enhancement request or a bug not present in a supported release of Firefox, then it may be reopened.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 4 months ago
Resolution: --- → INACTIVE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.