The default bug view has changed. See this FAQ.

Xorg loads 100% CPU when displaying page

RESOLVED FIXED

Status

()

Core
Graphics
RESOLVED FIXED
6 years ago
6 years ago

People

(Reporter: Pablo Rodríguez, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [fixed in bug 468496], URL)

(Reporter)

Description

6 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.13) Gecko/20110103 Fedora/3.6.13-1.fc14 Firefox/3.6.13
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.13) Gecko/20110103 Fedora/3.6.13-1.fc14 Firefox/3.6.13

Displaying http://www.startupchile.org/ leads to constant 100% CPU load and much less system responsiveness.

Reproducible: Always
(Reporter)

Updated

6 years ago
Summary: Xorg loads 100% CPU when loading page → Xorg loads 100% CPU when displaying page
Component: General → Graphics
QA Contact: general → thebes
That seems fine here.
What video driver and version is X using?
(Reporter)

Comment 2

6 years ago
(In reply to comment #1)
> That seems fine here.
> What video driver and version is X using?

xorg-x11-drv-ati-6.13.1-0.3.20100705git37b348059
Thanks.  That's most likely the same issue as https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=538467 then.
It is fixed in xf86-video-ati version 6.13.2.

Looks like Option "RenderAccel" "off" would be a (unfortunate) workaround.
Bug 468496 would also help here.
Depends on: 468496
Depends on: 660740
No longer depends on: 660740
Should be fixed by bug 468496.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Whiteboard: [fixed in bug 468496]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.