Last Comment Bug 638488 - When dragging a tab, its tooltip should not appear
: When dragging a tab, its tooltip should not appear
Status: VERIFIED FIXED
: regression
Product: Firefox
Classification: Client Software
Component: Tabbed Browser (show other bugs)
: Trunk
: All All
: -- normal (vote)
: Firefox 8
Assigned To: Frank Yan (:fryn)
:
Mentors:
Depends on: 455694
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2011-03-03 10:22 PST by Justin Lebar (not reading bugmail)
Modified: 2013-11-13 02:20 PST (History)
3 users (show)
See Also:
Crash Signature:
(edit)
QA Whiteboard:
Iteration: ---
Points: ---
Has Regression Range: ---
Has STR: ---


Attachments

Description Justin Lebar (not reading bugmail) 2011-03-03 10:22:14 PST
Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:2.0b13pre) Gecko/20110302 Firefox/4.0b13pre

STR:

 * Click-and-hold a tab.
 * Drag the tab to the left, but don't drop it.

Expected results:

 * Tooltip for the tab doesn't appear.

Actual results:

 * Tooltip for a tab appears.

AFACIT, it's actually not the tooltip for the dragged tab that appears, but the tooltip for the first tab the mouse entered.  If I drag quickly to the left over another tab, the other tab becomes brighter, and I get that tab's tooltip.  On the other hand, if I just click and hold on a tab, eventually I get its own tooltip.
Comment 1 Frank Yan (:fryn) 2011-07-19 23:50:02 PDT
My patch for bug 455694 fixes this.
Comment 2 Frank Yan (:fryn) 2011-07-27 03:22:04 PDT
Fixed by patch in bug 455694.
Comment 3 Florin Strugariu [:Bebe] 2011-09-30 09:29:03 PDT
verified on Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:8.0) Gecko/20100101 Firefox/8.0
Comment 4 eyal gruss (eyaler) 2012-12-05 13:28:09 PST
this resurfaced on 18b2
Comment 5 Frank Yan (:fryn) 2012-12-05 13:33:14 PST
(In reply to eyal gruss (eyaler) from comment #4)
> this resurfaced on 18b2

On which platform?
Comment 6 eyal gruss (eyaler) 2012-12-07 02:37:21 PST
windows 7
Comment 7 Dão Gottwald [:dao] 2012-12-07 03:04:31 PST
Are you reproducing this with all add-ons disabled?
Comment 8 Cornel Ionce [QA] (:cornel_ionce) 2013-01-16 07:44:34 PST
verified as fixed on Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:21.0) Gecko/20130109 Firefox/21.0

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.