Closed Bug 646264 Opened 9 years ago Closed 6 years ago

clicking email response buttons (reply/forward/delete) in care2 webmail [mail.care2.com] opens blank tab

Categories

(Web Compatibility :: Desktop, defect)

x86
Windows 7
defect
Not set

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED WORKSFORME

People

(Reporter: insect.tech, Unassigned)

References

()

Details

User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:2.0) Gecko/20100101 Firefox/4.0
Build Identifier: Mozilla Firefox 4.0

When you try to reply, reply all, quick reply, forward, or delete a email with the buttons provided by the website, instead of opening the function chosen for the corispnding button, a new tab is opened. It would seem that the commands are run through javascript javascript:Compose('%7BB3D553EA%2D6707%2D4C33%2DB968%2D3995C315516A%7D','reply')

The problem does not occur in IE Tab or in internet explorer. problem did not exist in firefox 3.6

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.open email page
2.open a email that was sent to you
3.click one of the following buttons (reply, reply all, quick reply, forward, delete)
Actual Results:  
firefox opens a new tab addresed to about:blank

Expected Results:  
should re-open same page and perform selected task

no error message present
problem does not occur in internet explorer
problem does not occur in firefox 3.6 and prior
problem does not occur in firefox while in IETab IE shell
Priority: -- → P3
Whiteboard: care2, email, reply, forward, delete
Whiteboard: care2, email, reply, forward, delete
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
Summary: when clicking email response buttons new tab is opening → when clicking email in mail.care2.com response buttons new tab is opening
Priority: P3 → --
Priority: -- → P3
Severity: major → normal
Priority: P3 → --
Summary: when clicking email in mail.care2.com response buttons new tab is opening → clicking email response buttons (reply/forward/delete) in care2 webmail [mail.care2.com] opens blank tab
This needs an account to know if it has been solved. 
Glen, Any progress?
Assignee: english-us → nobody
Component: English US → Desktop
Flags: needinfo?(insect.tech)
I don't have login credentials to this domain any further. I unfortunately can nethier confirm or deny status. This was 3 years ago, I would assume it has been resolved. If I come across any more info on this I will let you know.
Flags: needinfo?(insect.tech)
Thanks a lot Glen.
Let's close as INVALID. And we will reopen if we can have further information in the case it's buggy.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 6 years ago
Resolution: --- → INVALID
Karl, i was able to do some digging and uncovered my old account and was able to log in.  I was able to test the webmail links and it works normal. If i send/reply etc it loads the appropriate action in the current window.

Bug confirmed as fixed
(In reply to Karl Dubost :karlcow from comment #3)
> Thanks a lot Glen.
> Let's close as INVALID. And we will reopen if we can have further
> information in the case it's buggy.

Just confirming once more, this is no longer causing errors/bugs in firefox 33.0
Resolution: INVALID → WORKSFORME
excellent Glen. THanks.
Product: Tech Evangelism → Web Compatibility
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.