When I right-click on a link in a page containing MathML, parts of the page content disappear.

RESOLVED FIXED

Status

()

Core
MathML
RESOLVED FIXED
6 years ago
6 years ago

People

(Reporter: Sven, Unassigned)

Tracking

2.0 Branch
x86_64
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

773 bytes, application/xhtml+xml
Details
(Reporter)

Description

6 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1

This only happens at some pages containing MathML with operators such as /, ], ), and a link. Upon clicking on the link (does not matter whether it's a left-click or a right-click), random parts of the page starting from the MathML operator are no longer displayed. 

This happens to me with Firefox 4.0.1 on Linux, but not with Firefox 3.6.16. It happened with FF 4.0.0 on Windows 7, but no longer with FF 4.0.1 on Windows.
 

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Load attached file in browser.
2. Right-click on the link in the second line.
3. Watch everything after the '/' in '0/0' disappear.

Actual Results:  
Part of the page content disappears.

Expected Results:  
Page content should remain visible.

I will add an attachement with a simple testcase.
(Reporter)

Comment 1

6 years ago
Created attachment 532159 [details]
The promised testcase.

Use this file to reproduce the bug.
Attachment #532159 - Attachment mime type: text/plain → application/xhtml+xml
wfm with Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:6.0a1) Gecko/20110511 Firefox/6.0a1 SeaMonkey/2.2a1pre and FF4.0.1
Is your Issue reproducible in Safe-Mode?
https://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode
Version: unspecified → 2.0 Branch

Comment 4

6 years ago
This was fixed on Firefox/5.0a2.
Fixed Pushlog:
http://hg.mozilla.org/mozilla-central/pushloghtml?fromchange=fbe53bc0d7f6&tochange=dacd66ab4dc4
(Reporter)

Comment 5

6 years ago
@Matti: yes, the bug did not manifest on Windows with FF4.0.1

@XtC4Uall: yes

@Alice0775: thanks, I tested it with 5.0a2 and the bug seems to be gone

@all: thanks for the help
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Hoping this might have been fixed by bug 605605.
Depends on: 605605
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.