JA Simple text attachment is displayed as question marks

VERIFIED WORKSFORME

Status

MailNews Core
Internationalization
VERIFIED WORKSFORME
17 years ago
10 years ago

People

(Reporter: Frank Tang, Assigned: nhottanscp)

Tracking

Trunk
PowerPC
Mac System 8.5

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

17 years ago
This bug was filed by marina@netscape.com in bugscape as 2142. We move to
bugzilla now.

Here is the origional description:

Steps to reproduce:
- create a Simple text file typing some JA text (i am using JA OS on Mac);
- open New Mail window and attach this file, send and get it;
//note: JA chars are displayed as ?????????
(note that encoding is 2022-jp)
allen , please reassign this bug to an appropriate person, it is an i18n one.


------- Additional Comments From Allan Masri 2000-08-28 11:21 -------

Reassigning to ftang, as per Marina's instructions.


------- Additional Comments From ftang@netscape.com 2000-08-31 11:53 -------

why this bug is in bugscape. CAn you move it to bugzilla ?


------- Additional Comments From Katsuhiko Momoi 2000-08-31 16:54 -------

I think the attached file is in Shift_JIS if it was created under Japanese
Mac or by a JLK under English OS. In that case, you may have to do one of
2 things to see the attachment correctly.

1. Set the Auto-Detect to Japanese and reload the message.
2. If not 1, then set the encoding to Shift_JIS.

If either 1 or 2 works, then let's see if this bug cannot be Worksforme.


------- Additional Comments From Katsuhiko Momoi 2000-08-31 16:55 -------

marina, please check the above methods.


------- Additional Comments From Montserrat Sanz 2000-12-12 10:21 -------

I ask again, why is this in bugscape? Please, move to bugzilla if it's a general
mail issue
(Assignee)

Comment 1

17 years ago
Please test again with 6.0 RTM and JA localized MacOS.
BTW, does 6.0 support MacOS8.5?

Comment 2

17 years ago
Changed QA contact to Marina. AS far as I know, Nscp 6.0 supports Mac 8.5.
QA Contact: ji → marina

Comment 3

17 years ago
my understanding is that we support MacOS 8.5 and 9.0, will test with RTM

Comment 4

17 years ago
In localized RTM it looks correct and setting auto-detect to JA works now, so i
would mark this bug as worksforme
(Assignee)

Comment 5

17 years ago
okay, worksforher
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 6

17 years ago
verifying as such
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: MailNews → Core
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.