Internet Search preference check box display problem

VERIFIED WORKSFORME

Status

P5
minor
VERIFIED WORKSFORME
18 years ago
11 years ago

People

(Reporter: keith, Assigned: hewitt)

Tracking

({classic})

Trunk
x86
Linux
classic

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

18 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux 2.2.16-3mdk i686; en-US; m18) Gecko/20010124
BuildID:    20010124

In Internet Search Preferences panel, when the check box for "Search Results" is
selected, only the top part of the check mark appears.


Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
Check the box labelled "Search Results" in the Internet Search Preferences panel.

Comment 1

18 years ago
Confirmed
Platform: PC
OS: Linux 2.2.16
Mozilla Build: 2001012306

Marking NEW.
Severity: normal → minor
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
are you still seeing this on a new build?
(Reporter)

Comment 3

18 years ago
No, it's still a problem with the latest (20010129).  Did someone tell you that 
this was actually fixed?  I've noticed that when I log bugs that the response 
is to constantly check against the next day's build.  Unless if you have an idea 
that it is fixed, you should refrain from doing this.  I do not like having to 
waste my time trying every single days build.  If you keep doing this, I will 
stop filing bugs.

Comment 4

18 years ago
This is a problem in the classic theme but apparently not the modern theme. 
Reporter, assume that if someone is asking you if you can reproduce in a current
build that they have a current build and do not see the problem.  Without the
critical piece of information that this is apparently theme specific it is
easily possible that someone tried to test the bug and did not see it. 

over to Apps, adding classic keyword
Assignee: asa → ben
Component: Browser-General → XP Apps: GUI Features
Keywords: classic
QA Contact: doronr → sairuh
drat, i've seen this before, so this oughtta be a dup --cannot find after
several queries. methinks this is a themes issues, so...
Assignee: ben → hewitt
Component: XP Apps: GUI Features → Themes
QA Contact: sairuh → pmac

Comment 6

18 years ago
workforme on Linux (2001-02-08-08-Mtrunk)
(Assignee)

Updated

18 years ago
Status: NEW → ASSIGNED
Priority: -- → P5
(Assignee)

Comment 7

18 years ago
Patty says worksforme
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 8

18 years ago
Yes, I've verified this bug as "workforeme". Also, verified again and it
worked fine, no problem on the latest build on Linux (2001-03-08-21-Mtrunk).
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Core → SeaMonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.