Closed Bug 66679 Opened 19 years ago Closed 19 years ago

Page takes a very long time to render

Categories

(Core :: Layout: Tables, defect)

x86
Windows 2000
defect
Not set

Tracking

()

VERIFIED INVALID

People

(Reporter: mozilla-06, Assigned: karnaze)

References

()

Details

(Keywords: perf)

From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; m18) Gecko/20010125
BuildID:    2001012504

On reload, this page takes about 30 seconds to render on my AMD K6-II+ 500
versus 5 seconds with IE5.5.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Visit URL.
2. Press reload.

Actual Results:  30 seconds to render.

Expected Results:  5-10 seconds to render.
Confirming with build 2001012504 on NT4.

The HTML in that page is very bad, see
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.topguide.ch%2Ftopguide%2Fstufe3.cfm%3Fstufe2kat%3D21%26katstufe1%3D13
e.g. there are some closing tags lacking an opening tag.

And that page contains many (very big) tables, which might be the main reason,
so over to HTML tables and adding perf keyword.
Assignee: asa → karnaze
Status: UNCONFIRMED → NEW
Component: Browser-General → HTMLTables
Ever confirmed: true
Keywords: perf
QA Contact: doronr → chrisd
I see no great differences between IE5.5, NS4.75 and Mozilla.
The page is very big and it tooks a long time to load (with my 56k modem)
Marking INVALID as the page does not exist any more and every link I tried on
that site lead to a 404.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 19 years ago
Resolution: --- → INVALID
QA contact update
QA Contact: chrisd → amar
 Verified that the link does not work any more marking verified
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.