Last Comment Bug 680711 - Remove unused build variable
: Remove unused build variable
Status: RESOLVED FIXED
:
Product: Core
Classification: Components
Component: Build Config (show other bugs)
: Trunk
: All All
: -- normal (vote)
: mozilla9
Assigned To: Rafael Ávila de Espíndola (:espindola) (not reading bugmail)
:
Mentors:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2011-08-20 17:03 PDT by Rafael Ávila de Espíndola (:espindola) (not reading bugmail)
Modified: 2011-08-23 01:28 PDT (History)
3 users (show)
mounir: in‑testsuite-
See Also:
Crash Signature:
(edit)
QA Whiteboard:
Iteration: ---
Points: ---
Has Regression Range: ---
Has STR: ---


Attachments
remove BUILD_MODULES (1.98 KB, patch)
2011-08-20 17:03 PDT, Rafael Ávila de Espíndola (:espindola) (not reading bugmail)
khuey: review+
Details | Diff | Splinter Review

Description Rafael Ávila de Espíndola (:espindola) (not reading bugmail) 2011-08-20 17:03:16 PDT
Created attachment 554679 [details] [diff] [review]
remove BUILD_MODULES

As far as I can tell, BUILD_MODULES is not used anywhere. Try build at

http://tbpl.allizom.org/?usebuildbot=1&tree=Try&rev=911f4048a008
Comment 1 Kyle Huey [:khuey] (Exited; not receiving bugmail, email if necessary) 2011-08-22 08:35:40 PDT
Comment on attachment 554679 [details] [diff] [review]
remove BUILD_MODULES

I guess this was used for standalone xpconnect back in the day?

In any case, r=me.
Comment 2 Mounir Lamouri (:mounir) 2011-08-23 01:27:34 PDT
http://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/4ce563287cd1

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.