Youtube video does not start with flashblock

RESOLVED FIXED

Status

()

Core
Plug-ins
RESOLVED FIXED
6 years ago
6 years ago

People

(Reporter: Stefan, Unassigned)

Tracking

Trunk
Other
Other
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

6 years ago
User Agent:  

Steps to reproduce:

Start a YT-video with Fx rev/33031c875984 having FlashBlock 1.5.15 installed.


Actual results:

Nothing.


Expected results:

Play the video.

Regression from rev/6c8a909977d3 which plays the video as expected.

Comment 1

6 years ago
Not only with youtube videos and in safe mode (all add-ons disabled) too:
http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?p=11190761#p11190761

Comment 2

6 years ago
As said above, not flashblock related and not only youtube. Weird that some videos work and other don't.
(Reporter)

Comment 3

6 years ago
The first bad revision is:
changeset:   76026:33031c875984
tag:         tip
user:        Josh Aas <joshmoz@gmail.com>
date:        Mon Aug 29 03:09:22 2011 -0400
summary:     Bug 90268: Make content own plugin instances instead of frames. Allows display:none instances and re-parenting instances without stopping them. r=roc
Status: UNCONFIRMED → NEW
Component: General → Plug-ins
Depends on: 90268
Ever confirmed: true
Product: Firefox → Core
QA Contact: general → plugins

Updated

6 years ago

Updated

6 years ago
Blocks: 90268
No longer depends on: 90268
bug 90268 was backed out, fixed by backout:
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.