HTML5 Youtube Player not working on old profile after 6.0.2 update

UNCONFIRMED
Unassigned

Status

()

Firefox
General
UNCONFIRMED
7 years ago
a year ago

People

(Reporter: natanji, Unassigned)

Tracking

6 Branch
x86_64
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [platform-rel-Youtube])

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

7 years ago
Created attachment 560600 [details]
bug.png

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:6.0.2) Gecko/20100101 Firefox/6.0.2
Build ID: 20110902133214

Steps to reproduce:

Trying to play back a HTML5 video on Youtube.


Actual results:

For a few days now, I am unable to use the Youtube HTML5 video player, while the Flash player works fine. An example for this is this video http://www.youtube.com/watch?v=p9Ig19gYP9o&html5=True - of which I have attached a screenshot so that you can see what happens. The audio volume icon is invisible at first and only appears after it gets clicked, and the video never plays - I just get the "waiting dots".

Playback works completely fine with a new profile or with the Flash player. I can also be sure that it's not one of my addons however, since I also tried in Firefox safe mode. I also cleared the Cache folder in my Firefox profile folder, but that didn't help either.

The problems started after updating to 6.0.2. Other users have this exact problem - see https://support.mozilla.com/en-US/questions/872580 for instance. I also want to note that I have this problem on BOTH my laptop and my desktop computer, which have completely different Firefox profiles (albeit with very similar addons). I conclude that there must be a bug in Firefox that causes this; it's too unlikely that two profiles get corrupted with the exact same bug at the same time.

I am willing to investigate into this further if you tell me what I should look for.


Expected results:

The video should have displayed just fine in HTML5 with my old profile.
(Reporter)

Updated

7 years ago
Keywords: html5
Is this still an Issue using Firefox 10 (or newer in-development Builds)?
Keywords: html5

Updated

2 years ago
platform-rel: --- → ?

Updated

2 years ago
Whiteboard: [platform-rel-Youtube]
platform-rel: ? → ---
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.