Closed Bug 690196 Opened 11 years ago Closed 11 years ago

Google's Blogspot thinks Firefox 10 is an unsupported mobile browser

Categories

(Tech Evangelism Graveyard :: English US, defect)

defect
Not set
normal

Tracking

(firefox10+ fixed)

RESOLVED WORKSFORME
Tracking Status
firefox10 + fixed

People

(Reporter: KWierso, Unassigned)

References

()

Details

(Keywords: qawanted)

Blogspot's doing bad version sniffing on the new Firefox 10 Nightly builds, and they should stop.
Would this be another example of code that's only looking for the first digit after "Firefox/" in the UA string?

If so, it might be worth opening a tracker for this type of bug, as this is the second one in three days I've seen.
Summary: Google's Blogspot things Firefox 10 is an unsupported mobile browser → Google's Blogspot thinks Firefox 10 is an unsupported mobile browser
Blocks: uafx10
I've raised the issue with our contacts at Google.
Commenting on http://robert.ocallahan.org/2011/09/shifts-in-promoting-open-web.html didn't work for me. Maybe the same sniffer problem?
Google seems to have fixed their problem, now WFM.

The link in comment #4 also WFM.


Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:10.0a1) Gecko/20111001 Firefox/10.0a1
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 11 years ago
Resolution: --- → FIXED
This is definitely not fixed. Clear out all your Blogger/Blogspot cookies and visit the link again. 

It still says: 

"Dynamic Views in Blogger require the use of a modern browser, and are not currently supported on mobile devices.
You can visit a non-dynamic version of this blog, continue unsupported, or upgrade your browser by clicking on one of the links below."
Indeed, NVD is right.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
Blocks: 691159
No longer blocks: 691159
I don't think this has anything to do with platform. I am also able to reproduce this issue on ubuntu.
OS: Windows 7 → All
Hardware: x86_64 → All
This doesn't occur for me - adding qawanted and tracking-firefox10 nonetheless. Let's verify that this is fixed.
I don't see this anymore either. (Looks like the whole blog has had a redesign since I last checked up on it a month or so back, maybe it was fixed as part of that?)
Marking fixed based on comment and personal testing.  Let me know if you still see the message.
Status: REOPENED → RESOLVED
Closed: 11 years ago11 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Product: Tech Evangelism → Tech Evangelism Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.