Last Comment Bug 726903 - Remove hidden media.webm.force_stereo_mode preference
: Remove hidden media.webm.force_stereo_mode preference
Status: RESOLVED FIXED
:
Product: Core
Classification: Components
Component: Audio/Video (show other bugs)
: Trunk
: All All
: -- normal (vote)
: mozilla15
Assigned To: Matthew Gregan [:kinetik]
:
Mentors:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-02-13 19:34 PST by Matthew Gregan [:kinetik]
Modified: 2012-05-24 09:23 PDT (History)
1 user (show)
See Also:
Crash Signature:
(edit)
QA Whiteboard:
Iteration: ---
Points: ---
Has Regression Range: ---
Has STR: ---


Attachments
patch v0 (2.48 KB, patch)
2012-05-23 19:04 PDT, Matthew Gregan [:kinetik]
roc: review+
Details | Diff | Splinter Review

Description Matthew Gregan [:kinetik] 2012-02-13 19:34:22 PST
The hidden pref media.webm.force_stereo_mode was added in bug 584259 as a quick hack to enable testing stereo mode video support until WebM authoring tools and YouTube were adding the StereoMode element directly to the container.  The plan was to remove the pref once testing was complete (and the tools, etc. had caught up).  Now's the time to do that.  I've checked with Alok at NVIDIA and he's okay with this being removed now as they no longer need it.
Comment 1 Matthew Gregan [:kinetik] 2012-05-23 19:04:51 PDT
Created attachment 626670 [details] [diff] [review]
patch v0
Comment 2 Robert O'Callahan (:roc) (Exited; email my personal email if necessary) 2012-05-23 19:10:51 PDT
Comment on attachment 626670 [details] [diff] [review]
patch v0

Review of attachment 626670 [details] [diff] [review]:
-----------------------------------------------------------------

cool
Comment 3 Matthew Gregan [:kinetik] 2012-05-23 19:43:15 PDT
https://hg.mozilla.org/integration/mozilla-inbound/rev/078b97f40be3
Comment 4 Ed Morley [:emorley] 2012-05-24 09:23:16 PDT
https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/078b97f40be3

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.