Note: There are a few cases of duplicates in user autocompletion which are being worked on.

Linux builds of the demo branch of webrtc on alder don't appear to do media

RESOLVED FIXED

Status

()

Core
WebRTC
--
critical
RESOLVED FIXED
5 years ago
5 years ago

People

(Reporter: jesup, Unassigned)

Tracking

Trunk
All
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [qa-])

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

5 years ago
Ethan had audio but no video, suhas has neither, I have neither.  THey're Ubuntu 11, I'm Fedora 15.

Comment 1

5 years ago
Created attachment 616630 [details] [diff] [review]
Fix in WebRTC for ALSA deadlock issue on Linux

Updated

5 years ago
Attachment #616630 - Flags: feedback?(snandaku)
Attachment #616630 - Flags: feedback?(rjesup)
(Reporter)

Updated

5 years ago
Attachment #616630 - Flags: feedback?(rjesup) → feedback+

Updated

5 years ago
Attachment #616630 - Flags: feedback+

Updated

5 years ago
Attachment #616630 - Flags: feedback?(snandaku)
(Reporter)

Comment 2

5 years ago
Let's land this; it might be the cause of Xavier's problem.  Probably it should land on paris_demo and on default.

We should start posting the changeset link when landing a patch (see the tbpl for alder to get the link)

Comment 3

5 years ago
Pushed to both paris_demo and default

default: https://hg.mozilla.org/projects/alder/rev/44e657c163f5
paris_demo: https://hg.mozilla.org/projects/alder/rev/15521dd0a063
(Reporter)

Comment 4

5 years ago
Thanks!
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

5 years ago
Whiteboard: [qa-]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.