If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

Images do not render correctly

VERIFIED FIXED

Status

()

Core
ImageLib
VERIFIED FIXED
17 years ago
3 years ago

People

(Reporter: jim_nance, Assigned: Stuart Parmenter)

Tracking

Trunk
x86
All
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [imglib], URL)

(Reporter)

Description

17 years ago
The page consists of scene composed of a bunch of images.  Not all of the images
are rendered when the page loads.  If you move the mouse over the blank areas
they will render

Comment 1

17 years ago
I see this on Windows build 041804, changing OS to all and changing status to 
[imglib]
OS: Linux → All
Whiteboard: [imglib]
(Assignee)

Comment 2

17 years ago
i don't see this in windows build 2001042220... still happening?
(Assignee)

Comment 3

17 years ago
i would belive this was a dup of one of the unix doesn't draw images initially 
bugs.. but i don't see it on windows
Keywords: qawanted

Comment 4

17 years ago
works for me on a linux build from last night.
(Reporter)

Comment 5

17 years ago
Its working for me too now.  I assume that its been fixed by other checkins.
I am going to close this bug.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 6

16 years ago
Verified fixed w2k build 2001102903, linux build 2001102910 and Mac OS X build 
2001102605
Status: RESOLVED → VERIFIED
Keywords: qawanted
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.