Flicker in message pane using modern3 theme

VERIFIED FIXED

Status

SeaMonkey
MailNews: Message Display
VERIFIED FIXED
17 years ago
14 years ago

People

(Reporter: Scott MacGregor, Assigned: Joe Hewitt (gone))

Tracking

Trunk
x86
Windows 2000

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

17 years ago
After the modern 3 landing yesterday, I'm seeing a flicker when displaying
messages in the message pane. Click on a message and the message body changes to
a a grey background and then we load the message body on top of it.

It's almost like we are loading about:blank between messages again.
(Reporter)

Comment 1

17 years ago
btw, using classic I don't see the flicker. Using a build from Monday morning
before the landing, I don't see the flicker either. 

Comment 2

17 years ago
I've seen the flicker for some time now, I'm sure this is not themes related.
(Something for sspitzer?)
(Assignee)

Comment 3

17 years ago
Looks pretty smooth to me - this bug should go away.  I'll let Scott or Seth do
the honors if they feel this really isn't a problem.  If it is a problem, I
doubt it's theme-dependent.
(Reporter)

Comment 4

17 years ago
you checked in a fix for this last week..you just forgot =).
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → FIXED
QA Contact: esther → stephend
No flicker here, with all of today's build (5-30) on my mac, linux or windows
2000 boxen.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.