Last Comment Bug 784274 - No playback from gaia Music app (likely dup of bug 778300)
: No playback from gaia Music app (likely dup of bug 778300)
Status: RESOLVED FIXED
:
Product: Core
Classification: Components
Component: Audio/Video (show other bugs)
: unspecified
: ARM Gonk (Firefox OS)
: -- normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody; OK to take it and work on it
:
Mentors:
: 778300 (view as bug list)
Depends on: 730765 778300
Blocks: b2g-e10s-work 783828
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-08-21 00:44 PDT by Chris Jones [:cjones] inactive; ni?/f?/r? if you need me
Modified: 2012-09-04 23:53 PDT (History)
3 users (show)
See Also:
Crash Signature:
(edit)
QA Whiteboard:
Iteration: ---
Points: ---
Has Regression Range: ---
Has STR: ---
+


Attachments

Description Chris Jones [:cjones] inactive; ni?/f?/r? if you need me 2012-08-21 00:44:02 PDT
STR
 (1) Load Music app
 (2) Choose any song

The content is supposed to auto-play, but instead nothing happens.  The progress bar doesn't advance either.

Nothing telling in logcat.
Comment 1 cajbir (:cajbir) 2012-08-22 23:04:59 PDT
This issue seems to be caused by bug 730765. If I revert the patches in that bug then the music player works. I'll back them out on mozilla-incoming and it should resolve this.
Comment 2 Chris Jones [:cjones] inactive; ni?/f?/r? if you need me 2012-08-22 23:07:08 PDT
Note: to get audio playing, we need |chmod 777 /data/local/tmp|.  I'm looking into where that needs to happen.
Comment 3 Chris Jones [:cjones] inactive; ni?/f?/r? if you need me 2012-08-23 00:08:18 PDT
https://github.com/mozilla-b2g/gonk-misc/pull/20
Comment 4 Chris Jones [:cjones] inactive; ni?/f?/r? if you need me 2012-08-23 00:18:29 PDT
*** Bug 778300 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 5 Chris Jones [:cjones] inactive; ni?/f?/r? if you need me 2012-08-23 14:43:36 PDT
This works with current inbound and $b2g.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.