NECKO: Apprunner uses 100 % cpu time when waiting for an image to be loaded.

VERIFIED FIXED in M9

Status

()

P3
normal
VERIFIED FIXED
20 years ago
19 years ago

People

(Reporter: jonas_b, Assigned: gagan)

Tracking

Trunk
x86
Linux
Points:
---
Dependency tree / graph

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [Perf]will verify when Linux does not crash on startup for me)

(Reporter)

Description

20 years ago
When I surf to a slow site and the page gets loaded except som image I see that
the cpu time get up to nearly 100% until all the images are loaded.
That makes it allmost impossible to scroll down a page that isn't completly
loaded. And the browser feels slow.

But when I use viewer instead of apprunner I'm able to scroll down not completly
loaded pages, and the browser feels a lot faster.

Updated

20 years ago
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 20 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Target Milestone: M7

Updated

20 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED

Comment 1

20 years ago
Known bug.  Performance problems will be addressed in the M8 milestone :-)

*** This bug has been marked as a duplicate of 2151 ***

Updated

20 years ago
Status: VERIFIED → REOPENED

Comment 2

20 years ago
jan:
This may be a different issue than what is described in
bug#2151. I unmarking its duplicate status.
-pn

Updated

20 years ago
Assignee: don → gagan
Status: REOPENED → NEW
Component: Apprunner → Networking Library
QA Contact: leger → paulmac

Updated

20 years ago
Resolution: DUPLICATE → ---

Comment 3

20 years ago
Okey, dokey. Let's try netlib guys for ideas.  Clearing Dup resolution.

Updated

20 years ago
Whiteboard: [Perf]

Comment 4

20 years ago
The matter is particularly jarring as cycles the Win98 Apprunner build of
1999061509. Visit sites such as http://slashdot.org/, http://www.spaceviews.com/
or http://www.msss.com/mars/global_surveyor/camera/images/index.html ... or,
indeed, any moderately intensive site. Mozilla hangs on this machine, failing to
refresh the display while it ravenously consumes CPU time... until all is
loaded. This is a slayer of casual-tester interest.

Updated

20 years ago
Target Milestone: M7 → M8

Comment 5

20 years ago
necko landing -> m8

Updated

20 years ago
Blocks: 7232
(Assignee)

Comment 6

20 years ago
Necko landing...

Comment 7

20 years ago
I'm moving this to target M9, Necko will be enabled somewhere during late M8 or
early M9.  We will need to get on this and it cannot be postponed past the M9
milestone.

Updated

20 years ago
Blocks: 8691

Comment 8

19 years ago
Changing all Networking Library/Browser bugs to Networking-Core component for
Browser.

Occasionally, Bugzilla will burp and cause Verified bugs to reopen when I do
this in a bulk change.  If this happens, I will fix. ;-)
(Assignee)

Updated

19 years ago
Summary: Apprunner uses 100 % cpu time when waiting for an image to be loaded. → NECKO: Apprunner uses 100 % cpu time when waiting for an image to be loaded.
(Assignee)

Comment 9

19 years ago
Pls. verify with Necko.

Updated

19 years ago
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 20 years ago19 years ago
Resolution: --- → FIXED
Whiteboard: [Perf] → [Perf]will verify when Linux does not crash on startup for me

Comment 10

19 years ago
marking fixed to get on radar for testing, will verify when Linux does not crash
on startup for me

Updated

19 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED

Comment 11

19 years ago
this may or not be fixed, but regardless we would need a more specific bug.
Please check out with necko.

Comment 12

19 years ago
Bulk move of all Networking-Core (to be deleted component) bugs to new
Networking component.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.