https://www.theverge.com/ does not render properly because of mixed content blocking

RESOLVED WORKSFORME

Status

Tech Evangelism
Desktop
RESOLVED WORKSFORME
5 years ago
a year ago

People

(Reporter: evilpie, Unassigned)

Tracking

(Blocks: 1 bug)

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [mcb-chrome][mcb-ie][mcb-thirdparty-notified][sitewait], URL)

(Reporter)

Description

5 years ago
https://www.theverge.com/ should render like http://www.theverge.com.

There is a LOT of mixed content on this page, especially the big images they are using.

Comment 1

5 years ago
Tom - do you use the HTTPS Everywhere extension?  How did you discover this issue?
(Reporter)

Comment 2

5 years ago
Didn't even think about that, but yes I have that extension.

Comment 3

5 years ago
Matt, can you test this on IE and Chrome and set the whiteboard flags if it is also blocked on those browsers:
[mcb-chrome][mcb-ie]
Blocked on IE10 / Chrome 27 as well.
Whiteboard: [mcb-chrome][mcb-ie]

Comment 5

5 years ago
Does anyone have a contact from the verge?
Whiteboard: [mcb-chrome][mcb-ie] → [mcb-chrome][mcb-ie][mcb-no-contact]
Emailed Lauren Fisher detailing the issue.

Updated

5 years ago
Whiteboard: [mcb-chrome][mcb-ie][mcb-no-contact] → [mcb-chrome][mcb-ie][mcb-thirdparty-notified]
Issue still exists. Lukas, did you hear back from them on the issue?
Assignee: english-us → nobody
Component: English US → Desktop
Flags: needinfo?(lsblakk)
Whiteboard: [mcb-chrome][mcb-ie][mcb-thirdparty-notified] → [mcb-chrome][mcb-ie][mcb-thirdparty-notified][sitewait]
No, there was no response.
Flags: needinfo?(lsblakk)
It's been a while, and I don't see any MCB warnings (and they redirect to https by default now).

 Let's close this as WORKSFORME.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: a year ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.