Closed Bug 891703 Opened 6 years ago Closed 6 years ago

Cannot connect to 3G by m-c build

Categories

(Firefox OS Graveyard :: General, defect, P1, critical)

ARM
Gonk (Firefox OS)
defect

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED WORKSFORME

People

(Reporter: airpingu, Unassigned)

Details

(Keywords: regression)

Gecko commit 33510110c092162e4d6218e98d378fc9c39ebf63
Gaia commit 4be813b65ea30e3914ce732d1401385d8fb78b68

Although the 3G is enabled in the settings, the 3G icon doesn't show up in the status bar. We cannot surf internet either because the 3G doesn't practically work.
Severity: normal → critical
This problem isn't happened in my image, here are the hash codes.
Gecko commit 33510110c092162e4d6218e98d378fc9c39ebf63
Gaia commit 2ef104ed25f17dedd80e99d9f07601c466685519
It is only different in Gaia version.

By the way, are you sure you had entered apn when you did this test?
The APN was not able to automatically retrieve when I did this test. So I had to input APN manually.
Flags: needinfo?(gene.lian)
(In reply to Ken Chang from comment #1)
> This problem isn't happened in my image, here are the hash codes.
> Gecko commit 33510110c092162e4d6218e98d378fc9c39ebf63
> Gaia commit 2ef104ed25f17dedd80e99d9f07601c466685519
> It is only different in Gaia version.
> 
> By the way, are you sure you had entered apn when you did this test?
> The APN was not able to automatically retrieve when I did this test. So I
> had to input APN manually.

So you mean I have to enter the APN setting manually? I'm using Chungwa SIM which used to be working all the time without manual setting.

Does it seem a regression on the Gaia end regarding the recent apn.json changes?
Flags: needinfo?(gene.lian)
I take out my SIM, clean it a bit and install in again, then it's working. I cannot reproduce this anymore. Hoping it's not a random bug. :P
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 6 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.