Pay-As-You-Go T-Mobile Sim will take you to a portal error 400 - Bad Reuqest in the web browser when allowing mobile data only

RESOLVED WONTFIX

Status

RESOLVED WONTFIX
6 years ago
10 months ago

People

(Reporter: nhirata, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

Created attachment 784573 [details]
logcat.txt

Gecko  http://hg.mozilla.org/releases/mozilla-b2g18/rev/ba71c64705e5
Gaia   ddb922ed002e88d01f71199da32ff75911b455b2
BuildID 20130801101655
Version 18.0
Buri  (happens on unagi, leo as well)

1. insert a pay-as-you-go T-Mobile SIM
2. reboot the phone
3. using the notifcation status, turn off wifi and turn on mobile data
4. launch browser
5. go to www.google.com

Expected: www.google.com is seen
Actual: Error 400 -- Bad Request
URL is : http://u.web2go.com/upsell/upsell.do?url=http://www.google.com

Note:
1. goes to www.google.com on android device with the same SIM.
I think this might be a settings issue?  Other SIMs (AT&T subscription, T-Mobile subscription SIMs) work fine
I am able to replicate this.  Also on a T-Mobile Pay As You Go SIM.

All Apps and Firefox Browser work well if wi-fi is on.  All App loads and all browser sessions fail with an Error 400 if wi-fi turned off.  Something about T-Mobile SIM must be sending malformed requests over data channel.  (Checked that clock-time is accurate.)  Some other settings error perhaps?

Comment 3

10 months ago
Firefox OS is not being worked on
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 10 months ago
Resolution: --- → WONTFIX
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.