There is a problem with a line

RESOLVED FIXED

Status

Webmaker
X-Ray Goggles
RESOLVED FIXED
5 years ago
5 years ago

People

(Reporter: anistuhin, Assigned: alicoding)

Tracking

Details

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

5 years ago
Created attachment 819733 [details]
BUG.png

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; rv:24.0) Gecko/20100101 Firefox/24.0 (Beta/Release)
Build ID: 20130910160258

Steps to reproduce:

I was localizing the goggles.webmaker.org. But suddenly found a string (no. 263) which has a small bug having a word twice in  stead of once and another word missing. I then visited the main live string on the site which is here https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTML/Element/ins?redirectlocale=en-US&redirectslug=HTML%2FElement%2Fspan  and got the problem exists here also. 
This line "The HTML <ins> Element (or HTML Inserted Text) HTML represents a range of text that has been added to a document."


Actual results:

The string is showing like this "The HTML <ins> Element (or HTML Inserted Text) HTML represents a range of text that has been added to a document."


Expected results:

It should be "The HTML <ins> Element (or HTML Inserted Text) represents a range of text that has been added to a document."

There is a extra "HTML" which should not be there rather on the  string there should be "element" which is missing while localizing.

Comment 1

5 years ago
Confirmed: https://github.com/mozilla/goggles.webmaker.org/blob/master/locale/en_US/messages.json#L266
Assignee: nobody → ali
Status: UNCONFIRMED → ASSIGNED
Ever confirmed: true
Comment on attachment 825932 [details] [review]
https://github.com/mozilla/goggles.webmaker.org/pull/61

One fix noted in the PR, r+ with that done.
Attachment #825932 - Flags: review?(david.humphrey) → review+
(Assignee)

Updated

5 years ago
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.