Couldn't look up SRV record. DNS name not found (9003)

RESOLVED INCOMPLETE

Status

Chat Core
XMPP
--
major
RESOLVED INCOMPLETE
5 years ago
3 years ago

People

(Reporter: Instantbot, Unassigned)

Tracking

x86
Windows 7

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

5 years ago
*** Original post on bio 1678 by Giuseppe De Luca <it.delucag AT gmail.com> at 2012-08-27 11:44:00 UTC ***

*** Due to BzAPI limitations, the initial description is in comment 1 ***
(Reporter)

Comment 1

5 years ago
Created attachment 8353617 [details]
DNS error screen

*** Original post on bio 1678 as attmnt 1858 by it.delucag AT gmail.com at 2012-08-27 11:44:00 UTC ***

I get this error on a fresh installation but everything works fine (XMPP account)

I disabled SSL certificate check from the editor config, if it is relevant.

I attached a screenshot with more detail.
(Reporter)

Updated

5 years ago
Severity: normal → major
*** Original post on bio 1678 at 2012-08-27 11:59:09 UTC ***

This looks like an issue in the DNS configuration of the XMPP server you are connecting to.
(Reporter)

Comment 3

5 years ago
*** Original post on bio 1678 by Giuseppe De Luca <it.delucag AT gmail.com> at 2012-08-27 12:10:04 UTC ***

I will send an email to them :)
(Reporter)

Comment 4

5 years ago
*** Original post on bio 1678 by Giuseppe De Luca <it.delucag AT gmail.com> at 2012-08-28 11:44:13 UTC ***

They replied me and they told me that there are no anomalies.

I have an account on jabber.ccc.de.

Is there a log that I can show to them?
*** Original post on bio 1678 at 2012-08-28 12:05:43 UTC ***

If the DNS SRV records are set correctly on the server, the issue may be on your network (your DNS server? your router?).
I'm not really sure.
(Reporter)

Comment 6

5 years ago
*** Original post on bio 1678 by Giuseppe De Luca <it.delucag AT gmail.com> at 2012-08-28 12:09:57 UTC ***

I have a Buffalo wbmr-hp-g300h with OpenWRT trunk version ( compiled 1 week ago ) and I set google DNS.
*** Original post on bio 1678 at 2013-03-26 13:38:49 UTC ***

Are you still seeing this issue with Instantbird 1.3 / a few months difference in servers?
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.